Albumina K-210
Albumina to białko występujące w jajkach.
Zastosowanie w cukiernictwie:
- lekkie puszyste pianki oraz bezy ( nadaje trwałości i stabilności)
- lukier królewski (poprawia jego konsystencję)
- jako klej do dekoracji
- dodatek do ciast i ciasteczek( działa jako stabilizator, poprawia ich strukturę )
Albumina w proszku może być używana jako zamiennik surowych jajek w przepisach
Składniki: białka jaja kurzego, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330)
Producent: FOOD COLOURS
Ostatnio przeglądane
Z tej samej kategorii
Lakier spożywczy 20ml - F-032
Pektyna 40g- K220
Agar Agar -E406-150g-AA K-130
Syrop glukozowy- 500g- SG K-110
Klej cukrowy De'colorica - 25g - KC
Klej cukrowy 60g firmy KCPME
Uszlachetniacz TYLO-CMC2 55g - PME
-
Paczkomaty InPost 48h - 72h15,00 zł
-
Kurier DHL (przedpłata) 48h19,69 zł
-
Kurier DHL (pobranie) 48h23,38 zł
-
Odbiór osobisty w salonie PAN Centrum w Poznaniu -0,00 zł
Wystarczy tam wejść tylko raz, a na twarzy pojawia sie uśmiech 😁 Nie tylko duży asortyment, ale także bardzo uprzejme Panie. Udało mi się znaleźć to, czego potrzebowałam najbardziej i nie raz tam jeszcze wrócę zrobić zaopatrzenie :)
Szukałam"czegoś" do dekoracji tortu. Niby wiedziałam czego chce, ale.nie do końca. Najgorszy klient świata🤦♀️. Panie tam pracujące wykazały się ogromną cierpliwością i doradztwem, a przy tym naprawdę czułam się zaopiekowana. Trafiły, naprawdę 😊, Jestem ogromnie wdzięczna . To takie miłe i coraz rzadziej spotykane. Tutaj każdy klient się liczy.
Baaardzo miła, pomocna i życzliwa obsługa. Sklep dobrze wyposażony, miłośnicy słodkości, cukiernicy i wszelcy artyści żywieniowi na pewno poczują się tu jak w niebie!
Świetna lokalizacja, szeroki asortyment a ceny nawet na studencką kieszeń 👌 polecam zajrzeć 😊…

Szeroki asortyment, świetna i miła obsługa.