SZKOLENIE DWUDNIOWE - 12 godzin
Podczas szkolenie:
Zapoznamy się z najnowszymi trendami słodkich stołów. Omówimy wykonane elementy m.in. kompozycje smakowe, dekoracje oraz ekspozycję na słodkim stole.
Złożymy i udekorujemy tort okolicznościowy. Wykonamy poszczególne desery, m.in. 3 rodzaje monoporcji, 2 rodzaje sweet shotów, cakesicles, cupcakes, popsy itp. Udekorujemy wszystkie elementy we wcześniej ustalonej i wybranej tonacji kolorystycznej oraz zgodnie z przyjętym tematem przewodnim( komunijnym, dziecięcym, na chrzest święty lub roczek).
Przygotujemy ekspozycję słodkiego stołu, omówimy zasady kompozycji przestrzennej i harmonii kolorystycznej.
Zapewniamy wszystkie niezbędne materiały i produkty oraz certyfikat ukończenia szkolenia.
-W trakcie szkolenia przerwa na kawę oraz posiłek,
-10% zniżki na produkty zakupione w dniu szkolenia.
Kwota netto: 1400 zł.