Składanie tortów w trzech technikach | Sklep cukierniczy PAN

Aby przeglądać tę stronę musisz zaakceptować przetwarzanie danych osobowych na zasadach określonych w polityce prywatności. Jeśli nie wyrażasz zgody na wykorzystywanie cookies we wskazanych w niej celach, prosimy o wyłącznie cookies w przeglądarce lub opuszczenie serwisu.

SZKOLENIE DWUDNIOWE - 12 godzin

Podczas szkolenia przygotujemy:

Zapoznamy się z kilkoma rodzajami mas cukrowych i ich zastosowaniami.

Poznamy różne rodzaje barwników spożywczych.

Zastosujemy różne techniki dekoracji z wykorzystaniem m.in. aerografu, strukturalnych foremek silikonowych oraz wykrawaczek. Poznamy podstawy wykonywania kwiatów w technice florystyki cukierniczej. Wykonamy pasującą do stylu tortu dekorację z isoamltu.

Zapoznamy się z podstawami kompozycji dekoracji.

Omówimy najnowsze trendy dekoracji tortów sezonowych m.in. torty komunijne, torty świąteczne i inne.

Kwota netto: 1400 zł.