SZKOLENIE DWUDNIOWE - 12 godzin
Podczas szkolenia:
Zapoznamy się z niezbędnym sprzętem wykorzystywanym przy produkcji monoporcji, m.in.formy silikonowe w rożnych kształtach, formy na topy, formy do wkładek, naczynia do sweet shotów itp.
Poznanym różne sposoby na sporządzanie musów, żelek, warstw chrupiących oraz polew typu glasaż.
Poznamy podstawy konstrukcji deserów.
Wykonamy 8 różnych kompozycji smakowych w wersji monoporcji oraz sweet shotów. Udekorujemy monoporcje zgodnie z najnowszymi trendami oraz sezonem.
Omówimy logistykę produkcji oraz temperatury przechowywania.
Zapewniamy wszystkie niezbędne materiały i produkty oraz certyfikat ukończenia szkolenia.
-W trakcie szkolenia przerwa na kawę oraz posiłek,
-10% zniżki na produkty zakupione w dniu szkolenia.
Kwota netto: 1400 zł.