Papier opłatkowy/papier waflowy gruby A4 - 50 szt. w opk. - POSK60

Indeks:
POSK60

- w opakowaniu 50 szt.

- format A4

- grubość kartki 0,60 mm

Najwyższej jakości papier opłatkowy o idealnie gładkiej i jednolitej powierzchni. Przeznaczony głównie do wykonywania tortów na śmietanie. Papier opłatkowy układamy bezpośrednio na śmietanę, opłatek chłonąc wilgoć z podłoża zmięknie i połączy się trwale z tortem.

94,50 zł
Dostępny
Dostawa od: 15,00 zł Sprawdź dostawy
14 dni na zwrot

Najwyższej jakości papier opłatkowy o idealnie gładkiej i jednolitej powierzchni. Przeznaczony głównie do wykonywania tortów na śmietanie. Papier opłatkowy układamy bezpośrednio na śmietanę, opłatek chłonąc wilgoć z podłoża zmięknie i połączy się trwale z tortem. Papier opłatkowy można także przed ułożeniem przesmarować od spodniej strony kremem i układać na torcie, kiedy już zmięknie. Unikamy wówczas efektu marszczenia na torcie. Metoda ta pozwala także na układanie opłatka na wygiętych powierzchniach np.tortu Księga.



Foto-torty czyli torty z jadalnym zdjęciem na powierzchni od dłuższego już czasu są niezwykle popularne i zamawiane praktycznie na każdą okazję. Technologia foto-tortów polega na ułożeniu na torcie zdjęcia wykonanego przy pomocy drukarki wyposażonej w barwniki spożywcze na jadalnym papierze opłatkowym lub cukrowym. Rozwiązanie to doskonale się sprawdza zarówno na torty okazjonalne jak i z postaciami z bajek dla dzieci oraz na torty na zamówienie firm z logo na bankiety firmowe.

Składniki: skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, lecytyna słonecznikowa, aromat waniliowy.

Wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna: 1441 kJ/340kcal, tłuszcze 3,0g ( w tym nasycone 0,4g), węglowodany 78,3g, cukry 0,0g, białko 0,1g, sól 0,0g

Producent: FOURMACJA SP. Z O.O

papier opłatkowy, papier waflowy, papier jadalny,

94,50 zł

Opinie o sklepie

Podziel się swoimi wrażeniami z zakupów i pomóż nam tworzyć jeszcze lepsze doświadczenia dla Ciebie i innych klientów. Twoje zdanie jest dla nas ważne!
Na razie nie dodano żadnej opinii.
Loading...