Kompresor z pistoletem - KPC | Sklep cukierniczy PAN
    Kompresor z pistoletem - KPC

    Kompresor z pistoletem - KPC

    Kod produktu: KPC

    722,26 zł brutto

    587.203252 netto

    28

    Zestaw składa się z pistoletu z odpowiednio dobraną do czekolady dyszą oraz wygodnego w użyciu kompresora walizkowego (bez zbiornikowego).

    Ilość

    Zestaw składa się z pistoletu z odpowiednio dobraną do czekolady dyszą oraz wygodnego w użyciu kompresora walizkowego (bez zbiornikowego).

    Gorąca i płynna, napylana czekolada błyskawicznie tęgnie na schłodzonym wyrobie i zamienia się w charakterystyczny “czekoladowy zamsz”.
    Odpowiednią do napylania płynność czekolady uzyskujemy dodając masło kakaowe lub olej. Można także napylać białą lub kolorową czekoladę.

    Przeznaczenie i parametry techniczne:

    Pistolet MINI HP-Wysokociśnieniowy
    Dostępne dysze 0.8;1.08
    Zbiornik 0,21 grawitacyjny
    Pobór powietrza 200 l/min
    Ciśnienie robocze  3-4 bar = atm=+_0,4 Mpa
    Przewód zasilający  8 mm (zalecany)
    Zalecany kompresor  Min. 350/100L 2,2-3 KW
    Przyłącze w pistolecie1/4''z
     
     
    Napylanie czekolady:
    w celu napylania przy niskim ciśnieniu małych powierzchni 2-3 barów
    do używania aerografu1,5-2 barów
     

    KPC

    Powiązane produkty