Aby przeglądać tę stronę musisz zaakceptować przetwarzanie danych osobowych na zasadach określonych w polityce prywatności. Jeśli nie wyrażasz zgody na wykorzystywanie cookies we wskazanych w niej celach, prosimy o wyłącznie cookies w przeglądarce lub opuszczenie serwisu.

SZOKLENIA JEDNODNIOWE

Podczas szkolenia przygotujemy:

Dekorację z masy cukrowe czteropiętrowego tortu na atrapie ze styropianu wdł. najnowszych trendów mody cukierniczej. Zapoznamy się z kilkoma rodzajami mas cukrowych i ich zastosowaniami. Poznamy róże rodzaje barwników spożywczych. Zastosujemy różne techniki dekoracji z wykorzystaniem m.in. aerografu, strukturalnych foremek silikonowych oraz wykrawaczek. Poznamy podstawy wykonywania kwiatów w technice florystyki cukierniczej. wykonamy pasującą do stylu tortu dekorację z isomaltu. Poznamy rodzaje stelaży tortów piętrowych. Zapoznamy się z podstawami kompozycji dekoracji. Omówimy najnowsze trendy dekoracji tortów weselnych.